top of page
Retouches New Penelop Fashion

MAATWERK EN PERSONALISEREN VAN AL UW KLEDIJ IN IZEGEM

OP MAAT MAKEN VAN ALLEDAAGSE KLEDIJ EN FEESTKLEDING

Wenst u uw dagelijkse kleding op maat te laten maken door een ervaren naaister? Wilt u een op maat gemaakt jurkje of kostuum? Retouches New Penelop Fashion in Izegem is de place to be voor alle maatwerk wat betreft kleding en textiel. Zo help ik u graag met het maken van dames- en kinderkledij, van dans- en turnpakken. Ik geef u persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste model. Ook wanneer u een kledingstuk nodig hebt voor een speciale gelegenheid dat u graag op maat zou laten maken, kunt u bij mij terecht. Van een unieke trouwjurk tot een elegante avondjurk. 

Ik maak al uw kledingstukken helemaal op maat voor uw bijzondere gelegenheid. Omdat we bij Retouches New Penelop Fashion uw favoriete viervoeter niet uit het oog verliezen, maken wij ook kledij voor honden en katten. Eender welk ontwerp u hiervoor in gedachten heeft, ik maak het voor u. 

Retouches New Penelop Fashion

PERSONALISEREN VAN KLEDIJ

Naast het op maat maken van kledij voor dagelijks gebruik of voor bijzondere gelegenheden kunt u bij Retouches New Penelop Fashion deze bovendien laten personaliseren. Steentjes plakken op uw kledij of uw favoriete T-shirt? Of u uw kledingstuk nu wilt personaliseren met uw naam, een leuke tekening of een slogan, het kan allemaal. Ik voer de personalisatie helemaal uit volgens de stijl die u wenst. Het personaliseren van uw kledij is een ideale manier om uw favoriete kledingstuk volledig uniek te maken. 

Anker 1
Retouches New Penelop Fashion
Kledij aanpassen New Penelop Fashion

WENST U MEER TE WETEN TE KOMEN OVER HET OP MAAT MAKEN VAN UW KLEDIJ OF HET PERSONALISEREN ERVAN?

Kom langs bij Retouches New Penelop Fashion in Izegem. 

bottom of page