top of page
2.jpg

UW ADRES VOOR RETOUCHES EN HERSTELLINGEN VAN KLEDING IN IZEGEM

AANPASSEN VAN KLEDIJ EN ALLERHANDE TEXTIEL

Heeft u een jurk die moet ingekort worden of een broek die iets te wijd is en versmald zou moeten worden? Retouches New Penelop Fashion biedt retouches aan voor het aanpassen van uw kledij zodat het helemaal voldoet aan uw wensen. Zowel mannen als vrouwen kunnen langskomen voor het op maat maken van hun favoriete kledingstuk, hetzij in textiel of leder. Om te zorgen voor het best mogelijke resultaat kunt u uw kleding binnenbrengen en ter plaatse passen. Zo zie ik met het oog wat en hoeveel er geretoucheerd moet worden.

 

Met ruim veertig jaar ervaring in het naaien en retoucheren van kleding bent u verzekerd van het beste resultaat en dat binnen een maximale levertijd van zeven dagen. Ik houd steeds rekening met de persoonlijke wensen van de klant en geef graag advies omtrent de laatste modetrends. 

330474232_712916683890913_8905043883578889731_n.jpg
1.jpg
strook1.png

HERSTELLEN VAN KLEDING EN TEXTIEL

Is uw favoriete kledingstuk beschadigd geraakt? Geen nood, want bij Retouches New Penelop Fashion help ik u uw kleding te herstellen. Van het vervangen van ritsen tot het oplappen van kleerscheuren. Verder ben ik ook gespecialiseerd in het herstellen van slotjes van boekentassen en het herstellen van bont en lederkledij. Zo zorg ik ervoor dat uw favoriete kledingstuk weer helemaal als nieuw is en u het een tweede leven kunt geven. 

Anker 1

HERSTELLEN VAN JUWELEN

Naast het herstellen en op maat maken van kledij biedt Retouches New Penelop Fashion in Izegem ook herstellingen van juwelen aan. Met de nodige expertise voorzie ik uw ketting van een nieuw slotje of plaats ik een nieuw haakje in uw oorbellen. Loop gerust even bij mij binnen, zodat ik kan bepalen wat er precies kapot is en wat er vervangen moet worden. In sommige gevallen kan het juweel al meteen ter plaatse worden hersteld. 

back.jpg
tek3.png

WENST U MEER TE WETEN TE KOMEN OVER RETOUCHES NEW PENELOP FASHION IN IZEGEM?

Neem contact met mij op of kom even langs in mijn naaiatelier.

bottom of page